Organizasyon Firması-Organizasyon Şirketleri

Organizasyon Firması-Organizasyon Şirketleri

Organizasyon Firması 

Son yılların popüler sektörlerinden birisi olan organizasyon, birçok farklı konseptte, birçok farklı hizmet alanında planlamaların yapıldığı ve hayata dönüştürüldüğü çalışmadır. Özverili bir ekip ve uzman koordinatörlük deneyimi gerektirir.

Düğün Kına Sünnet Nişan ve Açılış Organizasyon Şirketi

Asır Organizasyon olarak oldukça zengin etkinlik ve davet seçenekleri ile geniş bir hizmet çatısı altında faaliyet gösteriyoruz. Açılış organizasyonları, yemek davetleri, düğün davet organizasyonu, kurumsal açılış organizasyonları, kına organizasyonu, kutlamalar, mezuniyet törenleri, iftar organizasyonu, İslami düğün organizasyonu, semazen ekibi, oyun ekibi ve dans ekibi gibi onlarca farklı kategoride hizmet çeşitliliği bulunuyor.


Organizasyon Firması ile Çalışmak

Etkinliklerinizin daha iyi geçmesi ve konuklarınızın daha hoş vakit geçirebilmeleri için detaylı bir planlama, kaliteli bir sunum, teknolojik alt yapı ile donatılmış mekanların oluşturulması gerekir. Hem salon içi etkinliklerde hem de dış mekan etkinliklerinde tüm bu aşamaların tamamlanabilmesi için organizasyon firmasının büyük bir önemi bulunuyor.

Onlarca kişiyi en iyi şekilde ağırlamak, görsel anlamda konsepte uygun olmak, talep edilen ek hizmetleri (animasyon, gösteri, yemek menüleri, sanatçı, DJ, semazen, vb.) sağlamak gibi önemli kriterleri sağlamalıdır. Özel günlerde güzel anılar biriktirmek ve işinizi şansa bırakmamak için profesyonel organizasyon firması ile çalışmanız önerilir.

İstanbul'un En İyi Organizasyon Şirketi Asır Organizasyon Hizmetinizde.


Organizasyon Firmasından Beklenenler

Davet, açılış ve etkinliklerinizde personel dahil hizmet alabileceğiniz organizasyon firması ile çalışmanız artı bir kriterdir. Eğer her bir hizmet için farklı bir organizasyon firması ile çalışıyor olsaydınız; maliyetleriniz artar ve daha fazla zaman harcamanız gerekirdi.

Fakat ihtiyaç duyduğunuz yeme-içme sunumları, animasyon ve gösterileri, salon içi ve dış mekan süslemeleri, konsept çalışmaları, platform kurulumları, ışıklandırma ve seslendirme hizmetlerini tek bir organizasyon firmasından alabilirseniz, etkinliğinizde sadece eğlenmenize bakar; herhangi bir problemle karşılaşmazsınız.


Ekonomik Organizasyon Hizmetleri

Asır Organizasyon, her türlü organizasyonlarınız için ekonomik çözümler sunar. Etkinliğin boyutuna ve profesyonel olarak planlamasına göre talep ettiğimiz organizasyon ücretleri oldukça düşüktür. Her kesime hitap eden, geniş ücret alternatifleri ve taban fiyatlarla organizasyon hizmeti sağlıyoruz. Temel hizmetlerin yanı sıra sokak satıcıları, palyaço, çocuklar için oyun parkurları gibi ek olanaklarl d etkinliklerinizi şenlendiriyoruz.


Düğün Organizasyon Şirketleri İstanbul

Organizasyon şirketleri, her türlü etkinlikte organizasyon sahiplerinin isteklerine uygun çözümler sunarak tüm planlama ve uygulama aşamalarında destek sağlar. Profesyonel bir organizasyon şirketinden beklenen en önemli özellik, detaylı istek ve taleplere bile cevap verebilmesidir.

Örneğin bir düğün etkinliğinde, mevsime göre konsept seçiminden, ışıklandırma ve ses sistemleri gibi özelliklere kadar her türlü konuda çalışmalar yapmalıdır. Asır Organizasyon firmamız, birlikte çalıştığımız organizasyon sahipleri ile ideal etkinlik şartlarının gerçekleştirilmesini ve ek isteklerin karşılanmasını sağlar.

Siz sadece olmanız gereken zamanda belirlenen mekanda konuklarınız ve yakınlarınızla ilgilenir, eğlenmenize bakarsınız. 


Organizasyon Şirketlerinin Sunduğu Hizmetler

Geniş kapsamlı hizmet seçenekleri ile ihtiyaç duyulan tüm olanakları sunan organizasyon şirketleri, daha yüksek standartlarda çalışma yürütebilmek için uzman ekibe ihtiyaç duyar. Asır Organizasyon olarak gerek sanatçılar, gerek animatörler, gerekse sokak satıcıları ile etkinliklerinizin yönetimini gerçekleştiriyoruz. Öne çıkan bazı hizmetlerimizi şu şekilde listeleyebiliriz:

·         Kına, nikah ve düğün organizasyonları

·         Sünnet düğünü organizasyonu

·         Yılbaşı etkinlikleri

·         Doğum günü kutlamaları

·         Yemekli davet etkinlikleri

·         İftar organizasyonu

·         Açılış etkinlikleri

·         Dini organizasyonlar

·         Kurumsal etkinlikler

Tüm bu seçeneklerin yanı sıra yeme-içme hizmetleri çatısı altında:

·         Hayır lokması

·         Osmanlı şerbeti kiralama

·         Semazen gösterileri

·         Mehter takımı

·         Oyun parkı kiralama

·         Pamuk şekeri arabası kiralama

·         Mısır arabası kiralama

·         Masa ve sandalye kiralama

Sayısız etkinlik türünde faaliyet gösteriyoruz. Asır Organizasyon, ekonomik fiyatlar ve her bütçeye uygun ücretlendirmelerle organizasyon şirketi sektörünün lider ismi olmaya devam ediyor.


Köklü Bir Organizasyon Şirketi ile Çalışmak

Çok yönlü bir hizmetler grubu olarak da nitelendirebileceğimiz organizasyon, özenli bir çalışma, ideal bir planlama ile başarıya ulaşır. Bunun için çevresel faktörler, mekan tasarımları, donanım özellikleri ve organizasyon temasına uygun aktiviteler detaylı bir çalışma ile yürütülmelidir.

Yıllardır hem İstanbul'da hem de Türkiye genelinde yürüttüğü profesyonel ve etkili organizasyon çalışmaları ile adından bahsettiren Asır Organizasyon, köklü bir şirket olma özelliği taşır. Müşterilerimizin önceliklerini göz ardı etmeden, konsepte uygun çözümler ile sizi ve davetlilerinizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. 


Organizasyon Şirketi Açmak

Yeni nesil iş kollarından birisi olan ve girişimciler için merak konusu haline gelen organizasyon sektörü, gerek kobi destek programları gerekse hükümet projeleri ile popüleritesini artırmaktadır. Daha çok yönetim, planlama, ön görme ve geniş hizmet yelpazesi kriterlerinde uzmanlık gerektiren bu sektör, gelecekte de piyasada ihtiyaç duyulacak bir çalışma.

Bu nedenle organizasyon şirketi açmak yalnızca istek değil, yeterlilik ve donanım gerektiren bir işlemdir. Yazımızın devamında organizasyon şirketi açmayı düşünenler için birkaç öneriden bahsedeceğiz.

Organizasyon Şirketi Maliyet, Ne Zaman Kendisini Amorti Eder?

Gittikçe büyüyen ve her geçen yıl farklı konseptte fikirlerle geliştirilen organizasyon hizmetleri, her ne kadar kazançlı bir iş gibi görünse de, müşteri kitlesine ulaşma konusunda atılımlar gerektirir. Ne kadar iyi organizasyon yeteneğine sahip olursanız olun, müşterilerinize ulaşamadıktan sonra bunun bir faydası olmaz.

İnteraktif reklamlar ve kurumsal bir kimlik ile ön plana çıkabilirsiniz. Gerçekten atmanız gereken adımları atar ve işinizi bir ileri boyuta taşıyabilirseniz, birkaç yıl hatta daha kısa süre içerisinde maliyetlerinizi karşılayıp kâra geçebilirsiniz.


Düğün Kına Organizasyon Şirketi Açmak Ne Kadar Maliyet ?

Örneğin ufak çaplı bir organizasyon hizmetini ele alalım. Yalnızca masa ve sandalye kiralama hizmeti verdiğinizi varsayalım. İlk etapta yapmanız gereken kiralayacağınız malzemeleri satın almak olacaktır. Bunun yanında işinizi bir şirket çatısı altında yürütmek için şirket açma maliyetleri karşınıza çıkar.

Ayrıca malzemelerinizi bulundurduğunuz bir depo, kiralama işleminden sonra malzemelerin transfer edilmesi, işçilik maliyetleri, vergiler ve malzemelerin belirli periyotlarla bakımının yapılması ya da yenilenmesi maliyetleri de eklenir. Yüksek maliyetler gibi gözükse de, düzenli ve sürekli olarak müşterilerinize ulaşabilirseniz; organizasyon şirketi açma işlemini takiben birkaç yıl içerisinde yatırımlarınızı kazanca dönüştürebilirsiniz.


Organizasyon Şirketi Açmanın Riski Var mı?

Her iş kolunda olduğu gibi organizasyon işinde de riskler mevcuttur. Yukarıda saydığımız maliyetler tek tek ele alındığında yüksek gibi görünmese de; toplamda size büyük bir yük olabilir. Eğer potansiyel müşterilere ulaşmakta güçlük çeker ve elinizde bulunan argümanları kiralayamaz ya da organizasyon rezervasyonu alamazsanız, günden güne zarar edebilirsiniz.

Bu nedenle organizasyon şirketi için yatırım düşünüyorsanız, sektörü en ince ayrıntısına kadar araştırmalı ve yetkinliğinizden emin olmalısınız.





Asır Organizasyon Ara
×