Sünnet Düğün Hediyelikleri

Son zamanlarda çeşitliliği gittikçe artan sünnet düğün hediyelikleri, sünnet organizasyonlarında yer verilmesi gereken hazırlıkların başında geliyor. Evlatlarınızın sünnet organizasyonlarında, davetlilerinize hediyelik dağıtarak, bu özel günü hatırlanır kılabilirsiniz.

Organizasyon sahipleri, butik ürünleri tercih edebileceği gibi kendi özgün tasarımlarını da hazırlayabiliyor. Sevimli, minik ve bir o kadar da manidar sünnet düğün hediyelikleri, birbirinden farklı tasarımlarla sunulmaktadır.

Çocuğunuzun sünnet düğününde misafirlerinize dağıtabileceğiniz hediyelikler konusunda fikir veren seçenekleri makalemizde bulabilirsiniz.

Sünnet Düğünü Hediyelik Fikirleri

Çocuğunuz için özenerek hazırlandığınız sünnet düğününe iştirak eden misafirlerinize, küçük de olsa bir hediye vermeniz, hoş bir karşılama olacaktır. Bu özel günü hatırlatacak sünnet düğünü hediyelik fikirleri ile karşınızdayız.


Sünnet Düğününe Renk Katan Hediyeler: Asır Organizasyon'dan Öneriler


Sünnet düğünü, bir çocuğun hayatındaki önemli bir dönüm noktasıdır. Bu özel günü kutlamak için aile ve dostlar bir araya gelir ve çocuğa hediyeler vererek sevgilerini gösterir. Asır Organizasyon olarak, unutulmaz bir sünnet düğünü organizasyonu için süslemeler ve diğer ayrıntılar kadar hediyelere de önem vermekteyiz.

Keçeden Sünnet Düğün Hediyelikleri

Magnet veya yaka süsü olarak hazırlanabilen keçeden sünnet düğün hediyelikleri, son zamanların en çok tercih edilenleri arasındadır. Nazar boncuğu figürlü ve araba figürlü seçenekleriniz bulunduğu gibi çocuğunuzun resmini içeren keçeden hediyelikler de tasarlanabiliyor.

Kokulu Sünnet Düğün Hediyelikleri

Lavanta, begonya, gül kokularıyla hazırlanan sünnet düğün hediyelikleri kese veya şişe şeklindedir. Sünnet tarihini ve çocuğunuzun isminin de ye aldığı bir baskıyla harika tasarımlı hediyelikler bulunmaktadır. Tül ve nazar boncuğu detaylarla süslemeler de yapılabilir.

Dekoratif Şişe Sünnet Düğün Hediyelikleri

Güzel kokulu kolonyaları içeren dekoratif şişeler, hem hoş kokuyor hem de renkleriyle şık bir görüntü oluşturuyor. Tıpalı ve fiyonklarla, tüllerle veya nazar boncuğuyla hazırlanacak dekoratif şişeler, sünnet düğün hediyelikleri arasında tercih edebileceğiniz şık tasarımlar arasındadır.

Magnet Sünnet Düğün Hediyelikleri

Özel günlerde tercih edilen hediyeliklerden biri de magnetlerdir. Sünnet çocuğu figürlü, maşallah yazılı ve günün önemini anlatan küçük not iliştirmeli magnet sünnet düğün hediyelikleri, misafirleriniz için şık bir tasarım olacaktır.

Anahtarlık Sünnet Düğün Hediyelikleri

Kullanışlı bir hediye olması nedeniyle davet ve organizasyonlarda anahtarlıklara oldukça yer verilmektedir. Anahtarlık sünnet düğün hediyelikleri, çocuğunuzun resmi askılı veya birbirinden farklı figürlerle hazırlanabiliyor.

Beğendiğiniz bir anahtarlığı kendiniz de süsleyebileceğiniz gibi sünnet hediyelikleri hizmeti veren firmalardan özel isteklerde bulunarak, hazırlanmasını isteyebilirsiniz.

Lokum kaseleri, kına keseleri, kavanozlar ve mumlar, diğer sünnet düğün hediyelik fikirlerinden bazılarıdır.