Sünnet Tahtı Kiralama | Sünnet Koltuğu Kiralama 2024

Kiralık Sünnet Koltuğu

%25 İndirimli Kiralık Sünnet Koltuğu İstanbul

Asır Organizasyon güvencesiyle İstanbul'da sünnet koltuğu kiralama hizmeti alabilirsiniz. Sünnet Düğünü için sünnet koltuğu veya sünnet tahtı kiralamak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul genelinde nakliye dahil sünnet tahtı ve sünnet koltuğu kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Biz aynı zaman da sünnet koltuğu kiralama yaptığınız da süslemesini de yapıyoruz. Sizlere nakliye kurulum dahil sünnet konspeti kiralama hizmetini İstanbul genelinde sağlamaktayız.


Kiralık Sünnet Koltuğu Fiyatları


İstanbul genelinde hizmet veren Asır Organizasyon olarak, en trend sünnet tahtı modellerimizi süslemeli olarak istediğiniz yere nakliye dahil şekilde kiralıyoruz.

Kiralık sünnet koltuğu fiyatlarımız:

Klasik sünnet koltuğu: 4.500 TL'den başlayan fiyatlarla
Modern sünnet koltuğu: 6.500 TL'den başlayan fiyatlarla
Lüks sünnet tahtları: 8.500 TL'den başlayan fiyatlarla
Temalı sünnet tahtları: 10.000 TL'den başlayan fiyatlarla

Fiyatlarımıza dahil olan hizmetler:

Sünnet tahtı kiralama
Sünnet tahtı süsleme
Nakliye
Kurulum ve demontaj

Ek hizmetlerimiz:

Palyaço kiralama
Yeniçeri askeri kiralama
Balon süsleme
Volkan ve konfeti gösterisi
Ses sistemi
Işıklandırma
Fotoğraf ve video çekimi


İstanbul Genelinde 2024 Sezonu Kampanyalarımız Devam Ediyor. Kiralık Sünnet Koltuk Hizmeti Almak İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

Uygun Fiyatlara Sizlere Nakliye Kurulum Dahil Hizmet Sunmaktayız. Firmamızın İstanbul Pendik ve Esenler 'de Deposu Bulunmaktadır.


Sünnet Koltuğu Kiralama Fiyatları 2024

Sünnet koltuk ve sünnet taht seçeneklerimiz bir den fazla olduğu için seçeneklere asır organizasyon Instagram hesabından bakabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz sünnet koltuk veya sünnet taht modelini bize whatshap yoluyla iletirseniz tutmayı düşündüğünüz tarihte müsait olması durumunda size getirebiliriz.

İstanbul içi nakliye dahil sünnet koltuğu kiralama 5.000 TL den başlayan fiyatlarla hizmetinizde. Ekonomik fiyatlara kiralık sünnet tahtı için bizimle iletişime geçiniz.



 İstanbul'da %25 Uygun Fiyatlara Sünnet Koltuğu Kiralama Hizmet Veriyoruz.

Sünnet koltuğu ve sünnet tahtı kiralama ücretleri seçilecek modele ve getirilecek yerin uzaklığına göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple lütfen bizi arayarak iletişim kurup fiyatlar hakkında bilgi alınız. Sizlere uygun fiyatlara İstanbul genelinde hizmet veriyoruz. Değişik sünnet tahtı modellerimizle müşterilerimize alternatifler sunmaktayız.


Sayfamızdan seçmiş olduğunuz sünnet tahtı modelini iletişim bölümünden WhatsApp üzerinden bize yollarsanız size doğru fiyatı vermiş olacağız. Sünnet koltuğu ve sünnet tahtı kiralama hizmetimiz İstanbul’un tüm ilçelerine ve köylerine vardır. Ayrıca Gebze ve yakın ilçelerde sünnet tahtı kiralama yapmaktayız.


Kiralık Sünnet Tahtı Fiyatları İstanbul %25 İndirim

Sünnet koltukları, padişah koltukları gibi ihtişamlı bir şekilde oluşturuluyor. Kiralık sünnet koltuğu temin ediliyor. Sadece bir gecelik, saatlik kullanım olmak üzere kiralık sünnet koltuğu hizmeti veriliyor.

Bu durumda son derece avantajlı bir şekilde uygun fiyatlar ile çocuğunuzun salona girişinin bu koltuk ile olması da sağlanabiliyor.

Bakıldığında direkt olarak salonda bir köşede koltuğun olması, çocuğun dinlenmek için de o alanı tercih etmesi demek. Son derece avantajlı olacağından değerlendirip  kiralamak isteyebilirsiniz.

Bu durumda yapılması gereken iletişime geçilerek, em hızlı şekilde sunulacak olan bu hizmetten faydalanmak. 

İndirimli Kiralık Sünnet Koltuğu Hizmeti İstanbul

Hizmet almak istemeniz durumunda, direkt olarak kiralık sünnet koltuğunun temin edilmesi için iletişime geçmeniz gerekiyor. Bakıldığında bu alanda hizmet veren ekip üyelerinin en hızlı şekilde size hizmet sunduğunu göreceksiniz.

Uygun olan zaman diliminin oluşturulması, bu zaman dilimi üzerinden hareket edilmesi ve çok daha fazlası gibi pek çok husus var.

Değerlendirin ve direkt olarak hizmetten faydalanın. Sünnet tahtı kiraladığınız da yan aksesuarları da beraberinde geliyor ve ekip arkadaşlarımız programdan 1 saat önce kurulumunu yapıyor.

İşiniz bittiğinde bizi arıyorsunuz gelip sünnet tahtını yine ekip arkadaşlarımız söküyor ve topluyor.


Uygun Tarih ve Zaman İçin Sünnet Tahtı Kiralama Yapılır !

Belirlemiş olduğunuz kiralama zaman dilimi hakkında bilgi vermeniz durumunda Asır Organizasyon aracılığı ile bu işlemlerin tamamlanması sağlanır. Değerlendirin ve direkt olarak memnun kalacağınız bu hizmetten faydalanın. Hem hızlı hem de güvenli bir şekilde bu alanda hizmet alınması sağlanır.

Gereken detaylar sunulacak ve kiralık sünnet koltuğu hizmeti kapsamında memnun kalacağınız bir hizmet alacaksınız. Hem avantajlı hem de sorunsuz şekilde bu hizmetten faydalanmanız mümkün. Farklı seçenekler de uygun fiyatlara şık sünnet tahtı kiralama yapmak için bizimle iletişime v


Ekonomik Kiralık Sünnet Tahtı Fiyatları İstanbul 

İndirimli ödemeler olması için sunulacak olan seçenekler var. Hem avantajlı hem de uygun olan ödeme fiyatları sayesinde, direkt olarak avantajlı olan bu seçeneklerden faydalanın. Fiyat aralığı için belirlenmiş olan seçenekler var. Bu seçenekler için iletişime geçerek de bilgi alınması sağlanabilir.

Kiralık Sünnet Koltuğu

Son derece uygun olan fiyatlar sayesinde, Sünnet Koltuğu kiralama konusunda herhangi bir sorun yaşanmaz. Değerlendirip ekip üyelerinden bilgi alabilirsiniz.

Kiralık sünnet koltuğu fiyatları kapsamında, piyasaya göre uygun olan ödemeler var. Taleplerinizi sunarak, en iyi şekilde hizmet alın. Avantaj elde etmeniz sağlanıyor olacak. Bilgi alabilirsiniz.


Her Şey Dahil Sünnet Organizasyonu Fiyatlarımız Çok Cazip..

Ayrıca biz Asır Organizasyon olarak sünnet tahtı ve koltuğu kiralamanın dışında yemek organizasyonu, masa sandalye kiralama, garson hizmeti, sahne kurulması, ses sistemi, mehter takımı, müzisyen ekibi, semazen ekibi, sünnet organizasyonu A'dan Z'ye hizmet sağlamaktayız.


İstanbul'da En Güzel Kiralık Sünnet Tahtı Modelleri

Opsiyonel, Selçuklu, basamaklı, şehzade, taşınabilir ve cibinlikli gibi birbirinden farklı en güzel kiralık sünnet tahtı modelleri Asır Organizasyon’da uygun fiyat seçenekleri ile sizleri bekliyor. Mavi, kırmızı, beyaz ve altın sarısı başta olmak üzere birbirinden farklı renkler ile sünnet tahtı modellerimiz her konsepte uygun seçenekleri içerisinde barındırıyor.

Sünnet tahtı kiralama hizmetimizden yararlandığınızda konumlandırılacağı ortama göre süslemeler eksiksiz olacak şekilde firmamızca tamamlanacaktır. Görselliğin ve konforun bir arada sunulduğu kiralık sünnet tahtı modelleri için hemen arayın, geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırın.

Birbirinden Farklı Süslemeleri ile Kiralık Sünnet Tahtı

Sevdikleriniz ile geçireceğiniz özel günlerden birisi olan sünnet düğünü için kiralama ve organizasyon hizmeti veren Asır Organizasyon firmamız birbirinden farklı sünnet tahtı süsleme alternatifleri ile her zevke özel süslemeler yapmaktadır. 

Renkli balonlar, cibinlikler, çiçekler, nazar boncukları ve ikram masası süsleme gibi aklınıza gelebilecek her türlü sünnet organizasyon hizmeti için İstanbul’un en köklü firmasını tercih etmenin rahatlığını davet boyunca fark edeceğiniz özel anlara hazırlıklı olun.  

Asır Organizasyon sünnet tahtı kiralama hizmetimizden yararlandığınızda nakliye, kurulum ve süsleme olmak üzere her şey dahil çalışmalar yürütüyoruz.  Kiralık sünnet tahtı birbirinden farklı süslemeleri ile tüm mekanlara uyum sağlayacak şekilde ekibimiz tarafından tasarlanmaktadır.



Bizi İnstagram Facebook ve YouTube den Google hizmetlerinden takip ediniz :  " Asır Organizasyon "



Kiralık sünnet koltuğu hizmetimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve fiyat teklifi almak için:

Telefon: 0 553 241 40 67

Asır Organizasyon ile unutulmaz bir sünnet düğünü kutlayın!


Kiralık Sünnet Koltuğu

Asır Organizasyon Firmasına Google'da Sünnet Tahtı ve Sünnet Koltuğu Kiralama ile İlgili En Sık Sorulan Sorular :


1. Sünnet tahtı kiralama fiyatları nedir?

Sünnet tahtı kiralama fiyatları, seçilen modelin özelliklerine, kiralama süresine ve süsleme gibi ek hizmetlere göre değişmektedir. Asır Organizasyon olarak 2024 sezonu için 5.000 TL'den başlayan fiyatlarla sünnet tahtı kiralama hizmeti sunmaktayız.

2. Sünnet koltuğu kiralama ile sünnet tahtı kiralama arasında ne fark var?


Sünnet tahtı, genellikle daha gösterişli ve klasik bir tasarıma sahipken, sünnet koltuğu daha modern ve kompakt bir yapıdadır. Sünnet tahtı, genellikle daha uzun süreli kiralamalar için tercih edilirken, sünnet koltuğu daha kısa süreli organizasyonlar için daha uygundur.

3. Sünnet tahtı kiralama hizmeti ile birlikte hangi ek hizmetler sunulmaktadır?


Sünnet tahtı kiralama hizmeti ile birlikte süsleme, balon ve palyaço gibi ek hizmetler de sunmaktayız. Ek hizmetlerin fiyatları, seçilen hizmetlere göre değişmektedir.

4. Sünnet tahtı kiralama için ne kadar önceden rezervasyon yaptırmam gerekiyor?


Yoğun sezonda sünnet tahtı kiralamak için en az 1 ay önceden rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir.

5. Sünnet tahtı kiralama için hangi belgeler gereklidir?


Sünnet tahtı kiralama için herhangi bir belgeye gerek yoktur.

6. Sünnet tahtı kiralama hizmeti hangi şehirlere sunulmaktadır?

Asır Organizasyon olarak İstanbul ve tüm ilçelerine sünnet tahtı kiralama hizmeti sunmaktayız.

7. Sünnet tahtı kiralama hizmeti için hangi ödeme seçenekleri mevcuttur?

Sünnet tahtı kiralama hizmeti için nakit, kredi kartı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.

8. Sünnet tahtı kiralama hizmeti ile ilgili daha detaylı bilgi almak için hangi iletişim kanallarını kullanabilirim?

Sünnet tahtı kiralama hizmeti ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Asır Organizasyon 0 553 241 40 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



Asır Organizasyon Ara
×