Bahçede Sünnet Organizasyonu: Asır Organizasyon Farkıyla Unutulmaz Bir Gün


Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve özgün bakış açısıyla Asır Organizasyon, bahçede sünnet organizasyonu için müşterilerinin etkinlik ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla birçok başarılı kuruluşla iş birliği yapan Asır Organizasyon, etkili ve unutulmaz etkinliklere imza atıyor.

Sünnet Tahtı ve Yeniçeri Töreni:

Sünnet törenine görkem katan sünnet tahtı ve yeniçeri töreni, mehter marşı eşliğinde sünnetli çocuğun krallar gibi tahtta oturması ve dört yeniçeri neferinin eşliğinde sünnet mahalline götürüyor ve  unutulmaz bir organizasyon yaşatıyoruz.

Sünnet Düğünü Süslemeleri:

Konseptinize uygun balon süslemeleri, masa ve sandalye süslemeleri ve şenlikli atmosferi tamamlayan detaylarla özel bir atmosfer çıkarıyoruz.

Sünnet Tahtı Kiralama:

Farklı renk ve modellerdeki sünnet koltuklarımızla sünnet organizasyonuna büyüleyici bir dokunuş ekliyoruz.

Nostaljik Tatlı İkramı:

Nostaljik bir seyyar satıcı arabasında pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı salçası, Osmanlı şerbeti ve dondurma gibi tatlılar ikram edilerek misafirlere ve size ikramlarda bulunuyoruz.

Masa ve Sandalye Kiralama:

Sünnet töreninin istediğiniz mekânda gerçekleşmesine olanak sağlayan masa ve sandalye kiralama hizmetimiz de vardır.

Profesyonel Ekip ve Ekipman:

Sünnet düğününü unutulmaz kılmak için profesyonel ekip ve ekipmanlarlamızla organizasyon titizlikle yürütüyoruz.

Sünnet Organizasyonu Planlama Rehberi:

Sünnet organizasyonu planlamasında dikkat edilmesi gereken detaylar ve önerilerle müşterilere rehberlik ediliyoruz.

Müşteri Memnuniyeti:

Her aşamada müşteri memnuniyeti ön planda tutularak iş birliğiyle ilerleniyor.

Bahçede Sünnet Organizasyonu Hakkında Bilgi:


Bahçede sünnet organizasyonu için pratik bilgiler ve Asır Organizasyon'un sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçiniz

Asır Organizasyon Farkıyla Heyecan Dolu ve Sorunsuz Sünnet Düğünü:

Asır Organizasyon, sünnet düğününüzü heyecan dolu ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek için yanınızda. İstanbul genelinde kaliteli hizmetimizden yararlanmak ve erken rezervasyon indirimlerimizden faydalanmak için hemen bizimle iletişime geçin!

Bahçede Sünnet düğünü nasıl yapılır? 


Nelere dikkat etmeliyim ve ne yapmalıyım?


Sünnet nikah davetiyesi hem çocukların hem de yetişkin misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması ve ağırlanması için yapılan bir davettir. Bu sebeple sünnet organizasyonu planında sünnet çocuğu ve küçük arkadaşları çok eğlenirler, sünnet düğünü eğlenceleri, yeniçeri askerlerinin giriş töreni, sünnet tahtı, sünnet tahtı, sünnet düğün ziyafeti, özellikle güzel şeyler ile balon süsleme.

Bu hizmetleri alacak firmayı ve düğünün yapılacağı yeri çocukların ve yetişkinlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak özenle seçmeliyiz. Düğün gününüzde sizi üzecek kötü sürprizlerle karşılaşmamak için sünnet organizasyon firmanızı iyi seçin, sünnet organizasyon firması ile çalışın ve mümkünse alacağınız hizmet ve ürünleri öğrenin.

Kullanılan malzemeler, " asır organizasyon firması " olarak bilinen sünnet nikahı organizasyonlarından bazı müşterilerimizin şu ya da bu şekilde zarar gördüğünü duymaktan duyduğumuz hayal kırıklığını tekrar hatırlatmak isteriz.

Böyle üzücü bir durumla karşılaşmamak için hizmetten yararlanan sünnet düğün acentesini dikkatli bir şekilde seçmenizi ve gerekli sözleşmeyi yapmanızı öneririz.



Bahçede sünnet organizasyonu için pratik ve faydalı bilgiler


Ev bahçenizde, kendi alanınızda ya da davetli bir alanda düzenlenen bir budama organizasyonu, çeşitli malzeme ve süslemeler gerektirebilir. Zamandan tasarruf etmek ve her ayrıntıyı kafanıza takmak istemiyorsanız profesyonel bir sünnet düğün firması olan asır organizasyonun 0553 241 40 67 ve 0216 397 20 02 numaraları ile iletişime geçerek bu yükten kurtulabilirsiniz.

Sünnet için kıyafet seçerken çocuğunuzun tercihlerini ve sevdiklerinin tavsiyelerini göz önünde bulundurun. Düğününüzü heyecan verici ve eğlenceli hale getirmek için bazı etkinlikler ve aktiviteler ekleyin. Yeriniz varsa çocuk oyun alanı bile oluşturabilir veya şişme oyun parkı kiralayabilirsiniz.



Bahçede Sünnet için Düğün Yemekleri


Sünnet düğünü yemek ve yemek hizmetleri kapsamında sünnet yemeği menüsü istiyorsanız, fiyat belirlemek için detaylı fiyat teklifi isteyebilirsiniz. Bahçede sünnet organizasyonu menüsünde genellikle etli menü tercih edilir ve tabakta servis edilir.

Aynı zamanda istanbul genelinde kaliteli ve sorunsuz bir organizasyon sağlamaktayız ve %100 müşteri memnuniyeti ve erken rezervasyonda %25 indirim fırsatı sunmaktayız.